E.V.V PHENIX

Lid worden

De leukste voetbalclub van heel Enschede!

Lidmaatschap & Overige info

SENIOREN

€ 22,- per maand

De overstap van de jeugd naar senioren is een bijzondere voor de speler en voor de club. De voetballer van 18 jaar en ouder sluit het hoofdstuk jeugdvoetbal af en gaat verder als senior.

JUNIOREN T/M 17 JAAR

€ 13,50,- per maand

Wanneer kinderen 13 of 14 zijn, zijn ze niet langer pupillen, maar worden ze junioren. De overgang naar de junioren gebeurt op een cruciale leeftijd. Welke club kies je? Phenix natuurlijk!

PUPILLEN T/M 12 JAAR

€ 12,50,- per maand

De onder 8 tot en met Onder 10-pupillen spelen op een verkleind kwartveld 6 tegen 6 wedstrijden. Deze duels worden begeleid door een wedstrijdbegeleider die helpt waar die kan.

Niet spelende leden

Veel leden en vrijwilligers van voetbalverenigingen zijn tevens lid van de KNVB. Voor spelers, bestuurders, kaderleden en vrijwilligers die op regelmatige basis een rol vervullen, voelt het lidmaatschap bij de KNVB vertrouwd. Niet spelende leden zijn net zo waardevol als spelende leden.

FAQ

Vraagje?

Heb je een vraag lees alles goed door. Heb je dan nog vragen neem gerust contact met ons op.

Je krijgt een tenue van ons denk dan aan shirt, broek en sokken. Je dient zelf voetbalschoenen en scheendekkers aan te schaffen.

Dit is niet verplicht, maar het is wel beter. Na een voetbal wedstrijd ben je bezweet en word je koud en dan zou je zomaar ziek kunnen worden.

Aanmeld formulier